A leucin főbb szerepei és gazdag forrásai
A leucin egy esszenciális aminosav, melyre kiemelkedő szüksége van az emberi szervezetnek. Tudjunk meg többet szerepéről, és fedezzük fel legkiválóbb természetes forrásait!
Több, mint 50 lizinben gazdag étel a herpesz megelőzésére és leküzdésére
A herpeszvírus okozta, ajkakon megjelenő apró hólyagok megelőzésében és enyhítésében a lizin segítséget nyújthat. Lássuk, hogyan vihetünk be többet belőle!
A legkiválóbb növényi fehérjeforrások
Mely növények tartalmazzák mind a kilenc esszenciális aminosavat, és hogyan érdemes kombinálni a növényi fehérjeforrásokat az optimális fehérjeprofil érdekében?
Kollagén pótlása természetesen – 5 tippet adunk hozzá!
A kollagén az egyik legfontosabb fehérjeforrás, de manapság egyre kevesebb kollagént tartalmazó ételt fogyasztunk. Hogyan pótolhatjuk? A cikkből kiderül!
Glicinnel a pihentetőbb alvásért
Hogyan érhető el a glicinnel a pihentetőbb alvás, és másnap a frissebb elme? A következőkből kiderül, hogy hogyan és mennyit érdemes fogyasztani belőle.
L-glutamin - Egy kulcsfontosságú aminosav egészségünk megőrzéséhez és fokozásához
Az L-glutamin hozzájárul az erős immunrendszerhez, a megfelelő emésztéshez és az optimális izomműködéshez is. Mikor, kinek és hogyan ajánlott fogyasztása?
12 étel a kollagéntermelés és a kollagénszint fokozására
A kollagén fontos a bőr egészségének megőrzéséhez, a csontokat és ízületeket érintő panaszok kezeléséhez, és a bélrendszer védelméhez is. Hogyan fokozzuk termelését?